Visie

Ik werk volgens de Holistische visie, wat wil zeggen dat alles in het leven met elkaar verbonden is (Holos staat voor heelheid). Ik benader jou als een geheel van lichaam, gedachtes en gevoelens. De ervaringen die je in je leven hebt opgedaan en de manier waarop je hiermee bent omgegaan, maken jou tot wie je nu bent. Al deze aspecten zijn niet los van elkaar te zien en beïnvloeden elkaar ook. Daarom staat bij Bon Balans niet je klacht centraal, maar jij als totaal persoon, met alles wat er in jou leeft.

 

Werkwijze

Sleutelwoorden in mijn werk zijn: veiligheid, vertrouwen, respect en zonder oordeel. Alles wat bij jou voelbaar is, is welkom. Je mag helemaal jezelf zijn.

De eerste keer dat je bij mij komt, neem ik de tijd om elkaar te leren kennen. Hierbij leg ik uit wat Massagetherapie inhoudt en vertel jij wat de reden van je komst is. Om je te leren kennen en om te weten waar ik rekening mee moet houden, stel ik je een aantal vragen over je gezondheid. Tevens leg ik je de behandelovereenkomst uit. Elke sessie begint met een kort voorgesprek, waarin we kijken welke klacht of vraag op dat moment aan de orde is. De behandeling stem ik hierop af.

In de sessies Massagetherapie maak ik gebruik van verschillende massagevormen, zoals Klassieke massage, Energetische massage, Voetreflexzone massage, Polariteits- of Chakramassage, Holistic Pulsing, Bindweefselmassage, Psoasmassage. Specifiek voor de borstgezondheid: VLOW®-borstweefselbehandeling en Manuele Lymfedrainage.

 

 

 

 

Bon Balans Massagetherapie  | Oetewaal 12A  |  2151 SL  |  Nieuw Vennep