Wat is Massagetherapie?

Holos massagetherapie is gericht op bewustwording, inzicht en heling van binnenuit. Het helpt je om dichter bij jezelf te komen en te ervaren wat echt belangrijk voor je is. Het is als het ware een reis naar binnen.

Wat je in je leven meemaakt ligt in je lichaam opgeslagen. Je lichaam geeft aan hoe het met je is. Sta je stijf van de spanning, draag je een last op de schouders, of ligt iets je zwaar op de maag? Klachten zijn een signaal van je lichaam, er is iets in jou wat om aandacht vraagt.

Massagetherapie is geschikt als je klachten hebt of een onbalans in je leven ervaart. Denk hierbij niet alleen aan klachten van de spieren, maar ook aan bijvoorbeeld hoofdpijn, stress en slapeloosheid. Het biedt ook ondersteuning als je te maken hebt met een grote levensgebeurtenis of als er een ziekte bij je is geconstateerd. Het kan ook zijn dat je veel piekert, altijd maar bezig bent en niet meer kunt ontspannen.

Bij Bon Balans is er rust en ruimte voor jou, tijd om aandacht aan jezelf te geven en te luisteren naar de signalen van je lichaam.

 

 

 

 

 

 

Bon Balans Massagetherapie  | Oetewaal 12A  |  2151 SL  |  Nieuw Vennep