Heeft u een klacht?

Ik doe er alles aan om u op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat u ergens niet tevreden over bent.

Bespreekt u uw onvrede eerst met mij. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als u kenbaar maakt waarover u ontevreden bent of wat u anders wilt hebben.

Wilt of kunt u de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kunt u gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten). De VNT ondersteunt u samen met de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen) bij het formuleren van uw klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met u gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor uw klacht. Het klachtenreglement en klachtenformulier is bij mij op te vragen of bij de VNT (033-4726003 / info@vnt-nederland.nl).

Als het niet lukt om tot een oplossing te komen die voor u bevredigend is, dan kunt u zich wenden tot de onafhankelijke en erkende Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen. Deze commissie is opgericht door de SCAG.

Indien de klacht gaat over een VLOW®-borstweefselbehandeling, dan is er tevens een klachtenprocedure van Lifestream. 

Zie voor uitleg over de klachtenprocedure de websites van VNT, Lifestream, RBCZ en SCAG/De Geschillencommissie Zorg.

 

 

Bon Balans Massagetherapie  | Oetewaal 12A  |  2151 SL  |  Nieuw Vennep