Vergoedingen

Als massagetherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie LVNT (Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten). Dit houdt in dat een aantal zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering de therapeutische Massagebehandelingen gedeeltelijk vergoeden.

Therapeutische massagebehandelingen (Holos Massagetherapie, VLOW®-borstweefselbehandelingen en Manuele Lymfedrainage) komen voor vergoeding in aanmerking. Stoelmassages worden niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Het vergoedingenoverzicht 2021 LVNT therapeuten tref je HIER. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Ik raad u aan om bij uw eigen ziektekostenverzekeraar informatie in te winnen over uw persoonlijke vergoedingsmogelijkheid. De informatie die de zorgverzekeraar hiervoor nodig heeft is de Prestatiecode (en mogelijk meer codes zoals hieronder vermeld). 

Prestatiecode: 24607 / Overige alternatieve bewegingstherapie (voorheen: prestatiecode 24005 / Natuurgeneeskundig consult)
LVNT* Licentienummer: 16.003 / RBCZ Licentienummer: 174389R
AGB Zorgverlenerscode: 90101349 / AGB Praktijkcode: 90060892

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT (Licentienummer 16.003) en ben opgenomen in het register van de RBCZ (Licentienummer 174389R). De behandelingen vallen hiermee onder de klachten- en geschillenregeling volgens de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg). Tevens sta ik geregistreerd in het Licentieregister voor VLOW®-borstweefselbehandelaars, welke beschikt over een klachtenreglement (www.lifestream.nl).  

* Sinds 1 januari 2020 zijn de beroepsverenigingen VNT en LVNG gefuseerd tot de vereniging LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten). Klik HIER voor het informatieblad over de fusie en de naamswijziging van LVNT. 

 

 

Bon Balans Massagetherapie  | Oetewaal 12A  |  2151 SL  |  Nieuw Vennep