Vergoedingen

De praktijk is per 1 januari 2022 gesloten. 

Als massagetherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie LVNT (Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten). Dit houdt in dat een aantal zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering de therapeutische Massagebehandelingen gedeeltelijk vergoeden.

Therapeutische massagebehandelingen (Holos Massagetherapie, VLOW®-borstweefselbehandelingen en Manuele Lymfedrainage) komen voor vergoeding in aanmerking.

  • Het vergoedingenoverzicht 2021 LVNT therapeuten tref je HIER. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.
    Ik raad u aan om bij uw eigen ziektekostenverzekeraar informatie in te winnen over uw persoonlijke vergoedingsmogelijkheid. De informatie die de zorgverzekeraar hiervoor nodig heeft zijn o.a. de Prestatiecode (en mogelijk meer codes zoals hieronder vermeld).

  • Prestatiecode: 24607 / Overige alternatieve bewegingstherapie
    OF: Prestatiecode: 24005 / Natuurgeneeskundig consult
    LVNT Licentienummer: 16.003 / RBCZ Licentienummer: 174389R
    AGB Zorgverlenerscode: 90101349 / AGB Praktijkcode: 90060892

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT (Licentienummer 16.003) en ben opgenomen in het register van de RBCZ (Licentienummer 174389R). De behandelingen vallen hiermee onder de klachten- en geschillenregeling volgens de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg). Tevens sta ik geregistreerd in het Licentieregister voor VLOW®-borstweefselbehandelaars, welke beschikt over een klachtenreglement (www.lifestream.nl).  

Sinds 1 januari 2020 zijn de beroepsverenigingen VNT en LVNG gefuseerd tot de vereniging LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten). Klik HIER voor het informatieblad over de fusie en de naamswijziging van LVNT. 

 

 

Bon Balans Massagetherapie  | Oetewaal 12A  |  2151 SL  |  Nieuw Vennep