Vergoedingen

Als massagetherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie VNT (Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten). Dit houdt in dat een aantal zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering de therapeutische Massagebehandelingen als "Natuurgeneeskundig Consult" gedeeltelijk vergoeden.

Therapeutische massagebehandelingen (Holos Massagetherapie, VLOW®-borstweefselbehandelingen en Ayurvedische massages) komen voor vergoeding in aanmerking. Stoelmassages worden niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Klik HIER voor de vergoedingenlijst 2019 VNT-therapeuten. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Ik raad u aan om bij uw eigen ziektekostenverzekeraar informatie in te winnen over uw persoonlijke vergoedingsmogelijkheid. De informatie die de zorgverzekeraar hiervoor nodig heeft, zijn de licentienummers en codes die hieronder staan vermeld (deze staan ook op de factuur). 

 

VNT Licentienummer: 16.003 / RBCZ Licentienummer: 174389R
AGB Zorgverlenerscode: 90101349 / AGB Praktijkcode: 90060892
Prestatiecode: 24005 / Natuurgeneeskundig consult

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VNT (Licentienummer 16.003) en ben opgenomen in het register van de RBCZ (Licentienummer 174389R). De behandelingen vallen hiermee onder de klachten- en geschillenregeling volgens de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg). Tevens sta ik geregistreerd in het Licentieregister voor VLOW®-borstweefselbehandelaars, welke beschikt over een klachtenreglement (www.lifestream.earth/register).  

 

 

 

 

 

 

Bon Balans Massagetherapie  | Oetewaal 12A  |  2151 SL  |  Nieuw Vennep