Indiase Hoofdmassage

In deze workshop leer je de Indiase hoofdmassage te geven. Tevens ervaar je zelf de ontspannende werking hiervan, omdat je op elkaar oefent. De persoon die je masseert zit op een gewone stoel, je hebt dus geen massagetafel nodig.

Bij de Indiase hoofdmassage worden zachte strijkingen afgewisseld met stevige druk op het hoofd, gezicht, nek, schouders, armen en bovenrug. Hierdoor zal je anderen rust, ruimte en een diepe ontspanning laten ervaren. Op de 1e dag krijg je technieken aangeleerd voor een Indiase hoofdmassage zonder olie. Op de 2e dag leer je aanvullende technieken met gebruik van olie. Hierdoor kunnen vooral de rug, schouders en nek dieper en effectiever gemasseerd worden.

Gedurende beide dagen krijg je informatie over massage in het algemeen, de Indiase hoofdmassage in het bijzonder, enige achtergrond van de Ayurveda en wetenswaardigheden over verschillende soorten massageolie. Omdat het belangrijk is om als masseur zelf ontspannen te zijn voordat je een massage geeft, doen we ontspanningsoefeningen en een korte meditatie. Ook geven we ons zelf een handmassage (1e dag) en gezichtsmassage (2e dag). Alle technieken worden voorgedaan en staan ook beschreven in de uitgebreide cursusmap. Na afloop van de workshop ontvang je een certificaat.

Wil je je aanmelden voor deze workshop, of heb je nog vragen: bel me gerust of stuur een mail.

Data
Tijd
Plaats
Kosten 


:
:
:

Twee zaterdagen, nader in te plannen
10.30 uur tot ca. 17.00 uur
Nieuw Vennep
€ 145,00 (inclusief thee, kleine lunch, cursusmap en een flesje massageolie)

 

 

 

Bon Balans Massagetherapie  | Oetewaal 12A  |  2151 SL  |  Nieuw Vennep