Metamorfose Massage

In deze workshop (2 dagdelen) leer je deze zachte massage te geven aan anderen èn je zal ervaren wat de Metamorfose Massage bij jou doet. Het zijn eenvoudig toe te passen technieken die een diepe ontspanning geven en ruimte maken voor verandering (als bij een metamorfose). De persoon die je masseert zit op een gewone stoel, je hebt dus geen massagetafel nodig.

Bij de Metamorfose Massage worden de reflexgebieden van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd zacht aangeraakt. Deze gebieden corresponderen met onze prenatale periode. In deze periode kunnen - door allerlei oorzaken - blokkades zijn ontstaan die ons onbewust beperken in ons dagelijkse leven. Door de zachte en steeds herhalende aanraking kan de levensenergie weer vrijuit gaan stromen. De massage brengt je in contact met de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden die in jou aanwezig zijn en kan zo een metamorfose in gang zetten. Zoals bij de ontpopping van rups naar vlinder. 

Op beide middagen geef je een massage en ontvang er een. Op de eerste middag krijg je informatie over de achtergrond van de Metamorfose Massage. De 2e middag wordt afgesloten met een gezamenlijke klankschalen ontspanning. De trilling van de klankschalen geeft een extra doorwerking van de subtiele verandering die door de Metamorfose Massage in gang is gezet. De harmoniserende klank werkt in op alle cellen van ons lichaam, op onze gevoelens, emoties en herinneringen.Na afloop van de workshop ontvang je een certificaat.

Data
Tijd
Plaats
Kosten 


:
:
:

Twee zaterdagmiddagen, nader in te plannen
13:30 uur tot ca. 17:00 uur
Nieuw Vennep
€ 110,00 (inclusief thee, kleine snack, cursusmap en een flesje massageolie)

 

 

 

Bon Balans Massagetherapie  | Oetewaal 12A  |  2151 SL  |  Nieuw Vennep