Overzicht workshops

Bij Bon Balans kan je massageworkshops volgen als je wilt leren masseren, of als je je kennis op massagegebied wilt uitbreiden. De workshops vinden plaats in Nieuw Vennep, maar voor een groep deelnemers kan ik ook naar jullie toekomen.

Workshop Indiase Hoofdmassage

Bij de Indiase hoofdmassage worden zachte strijkingen afgewisseld met stevige druk op het hoofd, gezicht, nek, schouders, armen en bovenrug. In deze gebieden bevinden zich belangrijke energiecentra. Door stress of een verkeerde houding zien we vaak dat spanningen zich hier vastzetten. Dit kan leiden tot allerlei klachten in schouders, nek en hoofd. De Indiase Hoofdmassage is heilzaam voor jong en oud.

Workshop Metamorfose Massage

Tijdens de Metamorfose Massage leer je eenvoudige technieken die een diepe ontspanning geven en ruimte maken voor verandering (als bij een metamorfose). Bij deze massage worden enkele reflexzones op de voeten, de handen en het hoofd zacht aangeraakt. Deze massage is niet alleen geschikt voor volwassenen en kinderen, maar ook voor zieken, ouderen en mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Workshop Voetreflex Massage

Deze workshop is in ontwikkeling, nadere informatie volgt.

 

 

 

 

 

Bon Balans Massagetherapie  | Oetewaal 12A  |  2151 SL  |  Nieuw Vennep