Wat is VLOW®-borstweefselbehandeling?

De VLOW®-borstweefselbehandeling is een behandeling van de borsten van de vrouw. Het is gericht op het beter functioneren van het borstweefsel, het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en het versoepelen en pijnvrij maken van de borsten.

VLOW® staat voor Veno Lymfatische Optimalisatie van het Weefsel. Het is een zachte behandeling en is gebaseerd op het natuurgeneeskundige principe 'Panta Rhei': waar leven is is stroming en waar stroming stagneert ontstaat verval (klachten/ ziekte). Met behulp van fasciale weefselbevrijdingstechnieken worden stugge structuren losser gemaakt, waardoor de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen verbetert. In goed doorbloed weefsel kan het afweersysteem beter zijn werk doen.

Mogelijke effecten van de VLOW®-behandeling

Wat de behandeling voor je borsten doet, is afhankelijk van je persoonlijke gezondheid en situatie. Mogelijke effecten zijn:
Minder klachten: opgehoopte afvalstoffen worden afgevoerd en het immuunsysteem pakt de ontstekingen aan.
*  Soepele borsten: door de behandeling zullen je borsten zachter, voller en meer eigen gaan aanvoelen. 
*  Stukje geruststelling:
 soms kan een huisarts of specialist geen hulp bieden, terwijl je wel klachten hebt of je zorgen                  maakt....dan is er aandacht voor je borsten om ze in een betere conditie te brengen. 
*  Preventieve werking: door de verbeterde doorbloeding en afvoer van afvalstoffen, loop je minder kans om toekomstige              klachten te ontwikkelen.
*  Je vrouw voelen: je kan weer in contact komen met je vrouwelijkheid en je trots voelen over je borsten.
*  Je hart openen: het hele borstgebied wordt aangeraakt, waardoor je in contact kan komen met je hart.
*  Ontspanning: de behandeling brengt stroming op gang, waardoor je ruimte ervaart in lichaam en geest.

 

 

Bon Balans Massagetherapie  | Oetewaal 12A  |  2151 SL  |  Nieuw Vennep