Wie ben ik?

Mijn naam is Bernadette Bon, ik ben in 1958 in Amsterdam geboren. Samen met mijn man en twee volwassen kinderen woon ik in Nieuw Vennep, waar ik ook mijn praktijk heb.

Mijn persoonlijke proces

In mijn jonge jaren heb ik me aangeleerd om mezelf te beschermen, ik trok me terug in mijn eigen wereld. Dit was mijn manier om te overleven. Maar wat vroeger nuttig was, begon op een gegeven moment een last te worden. Ik had de behoefte om me vrij te voelen.

Tijdens de zoektocht naar meer vrijheid en balans in mijn leven heb ik ervaren hoe behulpzaam het is om in contact te komen met mijn lichaam. Mijn lijf waar de spanning in voelbaar is en die bij een onbalans klachten geeft. Via mijn lichaam kan ik voelen hoe het werkelijk met mij gaat en wat ik nodig heb. 

De afgelopen jaren ben ik steeds meer in contact gekomen met mijn hart en kan ik ruimte geven aan alles wat er in mij leeft. Het is weer gaan stromen in mijn lijf en in mijn leven. Ik ben teruggekomen bij mijn eigen wijsheid.

Mijn persoonlijke ervaringen neem ik mee als massagetherapeut om cliënten te begeleiden naar bewustwording en heling van binnenuit. 

Waar masseer ik?

Ik geef zowel massages in mijn praktijk, als op locatie bij mensen die niet mobiel zijn. Gedurende 10 jaren heb ik als vrijwilliger in het Adamas Inloophuis gasten gemasseerd die getroffen zijn door kanker. Ook heb ik massages gegeven aan demente ouderen in het verzorgingshuis de Westerkim.

Sinds 2017 ben ik aangesloten bij het Netwerk Bewust Haarlemmermeer.
www.bewusthaarlemmermeer.nl 

 

Massagebonnen van Massagebon.nl worden geaccepteerd.
www.massagebon.nl 

 

 

 

 

Bon Balans Massagetherapie  | Oetewaal 12A  |  2151 SL  |  Nieuw Vennep